Hoidot

MADAM MARIA GALLAND SANOI:

”MEIDÄN SORMET OVAT KULTAA. MEIDÄN KÄSISÄMME ON ÄLYKKYYS, HERKKYYS JA PEHMEYS.”

D-TOX syväpuhdistava kasvohoito

Uudistunut iho vain 30 minuutissa.

Maria Galland Paris on luonut 100% manuaalisen, kaikille ihoille soveltuvan syväpuhdistushoidon, joka kunnioittaa ihon ekosysteemiä ja tarjoaa todistetun tehon vain 30 minuutissa – poistamalla kuolleet ihosolut, imemällä epäpuhtauksia, tukkimalla huokoset sekä edistämällä solujen uusiutumista,  säilyttäen samalla ihon yksittäisen ekosysteemin eheyden.

Ainutlaatuinen kauneusmenetelmä, joka antaa iholle mahdollisuuden hengittää uudelleen.

 • Iho näyttää hehkuvammalta  
 • epätäydellisyydet vähentyvät  
 • iho tuntuu puhdistetulta   
 • vähemmän toksiinejä  

LUMIN ECLAT hehkua antava kasvohoito

Sileämpi ja kirkkaampi iho 60 minuutissa.

Uusi, ainutlaatuinen kauneudenhoitomenetelmä, joka sisältää yleellisen hoidon ja innovatiiviset aktiiviset ainesosat, jotka antavat väsyneelle iholle uuden kirkkauden.

Rentouttava 60 minuutin hoito, joka koostuu intensiivipuhdistuksesta ja erityisistä hierontatekniikoista. Hoidon jälkeen tunnet heti, miten väsynyt ja eloton  iho on saanut uutta elinvoimaa. Hoito minimoi ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä.

Hoidossa käytetään erittäin tehokkaita Lumin Eclat sarjan seerumia ja voidetta.

LIFT EXPERT Absolute youthful lifting kasvohoito

96% kiinteämpi iho 75 minuutissa.

Kymmenen eri käsittelyvaihetta – kymmenen askelta täydellisyyteen. Nuorekas hehkuva iho, uudestaan määritellyt kasvojen ääriviivat. Auttaa ylläpitämään kestävää kiinteyttävää vaikutusta (samantapainen näkyvä tulos kuten Botox-injektiossa) ja ihon nuorekkuutta.

100% manuaalinen muotoileva hieronta, runsaiden vaikuttavien aineiden kanssa. Hierontaa suorittaessaan kauneudenhoitaja käyttää ainutlaatuisia tekniikoita, jotka on kehitetty erityisesti tähän hoitoon. Modeling Lifting -hieronta palauttaa ihon joustavuuden, määrittelee kasvojen ääriviivat, lievittää painovoiman aiheuttamaa kasvojen roikkumista, parantaa ihon tekstuuria ja tasoittaa ryppyjä. Hoidon todellinen helmi on yleellinen Lifting-naamio. Tehokkaiden aktiivisten ainesosien ja ammattimaisten erityisten levitystekniikoiden ansiosta naamio hoitaa ja kiinteyttää samanaikaisesti .

Hoito soveltuu myös herkälle ja kuperoosa iholle.

ACTIVE AGE  kasvohoito  

Täysin  uudistunut iho 75 minuutissa.

Yksilöllinen ihonhoito aikuiselle naiselle.

Ikääntymistä estävä, nuorentava, kosteuttava, ravitseva, rauhoittava ja suojaava Active Age kasvohoito.  Hoito on räätälöity kypsän ihon tarpeita vastaavaksi.

Hoidossa yhdistyvät  tehokkaat ammattituotteet  ja 100% manuaalinen hierontatekniikka.

Erittäin tehokas hoito kypsän ihon kauneuden aktivoimiseen!

HYDRA GLOBAL – Täydellisesti kosteuttava ja energiaa antava kasvohoito

75 minuutin pituinen kosteuden ja raikkauden infuusio.

Sopii kaikille ja kaikenlaisille ihotyypeille.

Opitimaalisen kosteuden saavuttamiseksi hoito yhdistää manuaalisen hierontatekniikan tehokkuuden ja intensiivisen kosteuttavan peel-off naamion ainesosat. Erilaiset hierontatekniikat ja ylellinen 33 Ultimate Pro Active Enhancer, joka on tarkoitettu vain salonkikäyttöön ja joka vastaa aktiivisten ainesosien imeytymisestä – takaavat iholle täydellisen kosteutuksen.

Palauta ihosi täydellinen kosteus ihon kosteusvarastot täyttävällä ja energisoivalla hoidolla.

L’EXPRIENCE MILLE – ylellinen MILLE kasvohoito

” 5 aistia, 1000 tunnetta ”

Tämä 90 minuuttia on enemmän kuin pelkkä hoito, tämä on täydellinen aistillinen elämys.

Rentouttavat hierontaliikkeet yhdistyvät nykyaikaiseen ikääntymistä estävään hierontatekniikkaan, joka takaa pakohetken arjesta.

Hoidon ytimessä on 1000 MILLE Le Masque Sublime Jeunesse -naamio, jossa on innovatiivinen hydrogeelirakenne. Tämä mahdollistaa TOP-CMG-yhdistelmän aktiivisten aineiden imeytymisen syvälle ja antaa iholle uskomattoman raikkauden ja hyvinvoinnin tunteen.

Yhdistettynä täydelliseen kasvojen, kaulan ja dekolteen hierontaan hoito tarjoaa todellisia rentoutumishetkiä keholle ja mielelle. Erittäin tehokkaat ylelliset vaikuttavat aineet toimivat synergiassa ja tarjoavat iholle kokonaisvaltaisen hoidon ikääntymisen merkkejä vastaan:

 • kosteutuksen
 • uudistumisen
 • kiinteytymisen
 • kimmoisuuden
 • ryppyjen vähentymisen

SENSI REPAIR – kasvohoito herkälle iholle

45 minuutin ongelmaihoa rauhoittava ja tasapainottava hoito.

SENSI REPAIR hoidon ja tuotteiden  intohimo on täyttää herkän ihon tarpeet.  Tämän täydellinen reaktiivisen ihon kasvohoito taistelee kolmea yleistä iho-ongelmaa vastaan:

 • Punoittava iho
 • Rosacea
 • Ihon kuivuus

Hoito on kehitelty mahdollisimman monipuoliseksi, jokaisen ihon tarpeita vastaavaksi.

SENSI REPAIR tuotteissa ei käytetä allergisoivia hajusteita, parabeenejä eikä eetterisiä öljyjä. 

SENSI REPAIR kasvohoito antaa sinulle erityisen lahjan – mahdollisuuden rakastua ihoosi uudelleen ja löytää ihosi  kauneus!